CACLP ma le Fa'ai'uga Atoatoa |Fonotaga i le AVDC-Saina

Fa'amatalaga Fa'aaliga

gfhfh (15)

O le 19thlomiga a Saina Association of Clinical Laboratory Practice Expo (CACLP) ma le 2ndChina IVD Supply Chain Expo (CISCE)-o le faʻaaliga taʻutaʻua i le lalolagi mo in vitro diagnostics-ma le autu o le "Brand Bright • Glory Future" na faia ma le manuia mai le 25 i le 28 Oketopa i Nanchang, Saina.

gfhfh (16)

Ole aofa'iga ole 1400+ in vitro fa'ata'ita'iga fa'atekonolosi na auai i lenei fa'aaliga.I lalo o le tulaga o le lelei o le atinaʻeina o pisinisi in vitro diagnostic, na faia ma le manuia se fonotaga tele i le alualu i luma soifua maloloina o le in vitro diagnostic industry, e faʻaalia ai le tele o le gafatia ma le atinaʻeina o le atinaʻeina o in vitro diagnostic industry i Saina i le lalolagi.

Na fa'ailoa e Bio-Mapper le potu B5-1505 fa'atasi ai ma le fa'asologa o oloa aupito lata mai, ma le HIV antigen, fagafao & tamaoaiga manu antigen/antibody, fa'ama'i fa'ama'i & fa'ama'i fa'ama'i fa'ama'i antigen/antibody ua tosina atu i ai le tele o tagata.

gfhfh (17) gfhfh (18) gfhfh (19)

O le fa'aauau pea o faufautua i nofoaga o fa'aaliga, o le va'aiga na vevela, matua olaola.Na fa'amatala manino fo'i e pa'aga a le Bio-Mapper i luga ole laiga, fa'apolofesa ma le fiafia i tagata ta'ito'atasi na o mai i le fa'aaliga ma faia taumafaiga uma e fa'ataga ai le au fa'aaliga e maua se poto masani i le matamataina o le fa'aaliga.

E tolu aso o le CACLP matagofie ua maeʻa ma le manuia, Bio-Mapper sa sili atu le fefaʻatauaʻiga ma tagata atamamai ma tagata atamamai i pisinisi eseese i lenei faʻaaliga.O le a matou faʻaogaina tupe maua i lenei taimi e faʻaauau ai le suatiaina o le falemaʻi soifua maloloina, tuʻuina atu i matou lava i mea fou i luga o le auala i le lumanaʻi, ma taulaʻi atoatoa i suʻega o le soifua maloloina ma suʻesuʻega vave.

E lagolagoina e faiga fa'avae a le atunu'u le atina'eina o pisinisi fa'ata'ita'i in vitro, ma o le a matou fa'atumauina fo'i le aga'i i taimi e tu'uina atu ai oloa ma auaunaga sili atu mo le to'atele o tagata fa'aoga ma fa'aopoopo le tau i le Healthy China 2030!


Taimi meli: Nov-23-2022

Tuu lau Feau